חוננו
מעצר מתיישב יונתן סינדל פלאש90

הרדיפה נמשכת: שני מתיישבים נעצרו בידי שב”כ ומנועים ממפגש עם עורך דין

שני מתיישבים בהם קטין נעצרו אתמול בידי שב”כ. על המתיישבים הוטל איסור מפגש עם עורך דין. ארגון חוננו הגיש ערר על ההחלטה. עו”ד דניאל שימשילשווילי מחוננו: “רדיפה נקמנית של שב”כ נגד המתיישבים תוך התרת כל רסן ושימוש פסול בכלים שנועדו לחקירות מחבלים”

רדיפת השב”כ אחרי ציבור המתיישבים ביהודה ושומרון לא עוצרת. שני מתיישבים, אחד מהם קטין, נעצרו אתמול (א’) בידי השב”כ. המתיישבים נלקחו למתקן שב”כ שם הוטל עליהם איסור מפגש עם עורך דין. את המתיישבים מייצג עו”ד דניאל שימשילשווילי מארגון חוננו.

עו”ד שימשילשווילי מסר: “לא בכדי מבקשת המחלקה היהודית את איסור פרסום פרטי המקרה, שעה שברור שמדובר ברדיפה נקמנית תוך התרת כל רסן ושימוש פסול בכלים שנועדו לחקירות מחבלים וגם אז רק כלפי “פצצות מתקתקות”. אנו נמשיך להיאבק למען שחרורם של המתיישבים. בשעות הקרובות ייערך דיון בערר שהגשנו על מניעת המפגש המבישה, שם נדרוש באופן נחרץ כי ייעשה קץ לביזיון ונוכל לפגוש במתיישבים ולברר את מצבם בהקדם”.

נזכיר כי בשבועיים האחרונים נעצרו עשרה מתיישבים בידי שב”כ והמשטרה אשר דרשו להאריך את מעצרם אולם בית המשפט הורה לשחררם למעצר בית.

https://www.inn.co.il/news/677785

הוסף תגובה

תעקבו אחרינו ברשת

פופולאריים