חוננו

אימו ואחותו של מתיישב הנתון המעצר מנהלי עוכבו לאחר שסירבו לחיפוש ללא צו

שוטרים הגיעו לביתו של מתיישב הנתון במעצר בית מנהלי, דרשו לבצע חיפוש בבית ללא צו, פרצו לבית ועכבו את אימו ואחותו של המתיישב בטענה להעלבת שוטר. עו”ד משה פולסקי מחוננו: “פעם אחר פעם בוחרת משטרת ישראל להתעלל במשפחתו של המתיישב. רדיפת ציבור המתיישבים חייבת להיפסק”

הרדיפה אחרי המתיישבים לא פוסקת. הבוקר (ב’) הגיעו שוטרים לביתו של מתיישב הנתון במעצר בית מנהלי עליו חתם אלוף פיקוד המרכז אבי בלוט ודרשו לבצע חיפוש בבית לוודא כי מתיישב נמצא בביתו וזאת ללא צו כנדרש בחוק. למרות בקשת אימו של המתיישב כי ימתינו שהמתיישב יצא אליהם, פרצו השוטרים לבית תוך איומים כי יעצרו את בני הבית ואף עיכבו את אימו של המתיישב ואחותו בטענה להעלבת שוטר.

נזכיר, כי לפני שבועיים עוכב אביו של המתיישב במשך שעות לאחר שביקש משוטרים שהגיעו לביתו להציג בפניו צו. האב נחקר בחשד ל”הפרעה לשוטר במילוי תפקידו”, ולבסוף שוחרר ללא כל תנאים מגבילים. עו”ד משה פולסקי מארגון חוננו מייצג את המשפחה.

עו”ד פולסקי מסר: “פעם אחר פעם בוחרת משטרת ישראל להתעלל במשפחתו של המתיישב אשר מרצה את הצו הדרקוני שהוטל עליו ללא כל סייג, לפרוץ לביתו, לעכב את בני משפחתו בטענות שונות ומשונות ללא כל סיבה. במקרה הזה לא רק הצעיר עוכב אלא גם אימו ואחותו בת ה 13 שמצאה את עצמה מובלת לתחנת משטרה בניידת רק כי ביקשה מהשוטרים לחדול ממעשיהם הבלתי חוקיים ולהתפנות מהמקום. רדיפת ציבור המתיישבים חייבת להיפסק”.

https://www.makorrishon.co.il/news/settlement/article/350840

הוסף תגובה

תעקבו אחרינו ברשת

פופולאריים